šeštadienis, spalio 20

5 vietos, į kurias norėčiau sugrįžti

Darželis.
Lankiau darželį „Ąžuoliukas“ (šiuo metu, mažėjant vaikų skaičiui Panevėžyje ir sujungus su kitu darželiu „Ramunė“, vadininasi „Draugystė“) o vėliau jame šiek tiek ir dirbau. Taigi, praleidau nemažai laiko ir turiu visokiausių atsiminimų tiek iš vaikystės, tiek jau iš to laiko, kai pati buvau auklėtoja. 


Zagrebas.
Kroatijoje praleidau beveik pusę vienų geriausių savo metų, todėl tas miestas visuomet išliks man ypatingu. Būtų smagu apsilankyti turguje, nueiti į „Broken relationships“ muziejų ir išgerti kavos su kremu muziejaus kavinėje. Tuomet pasivaikščiočiau paupiu, apžiūrėčiau, kaip šiuo metu atrodo studentų bendrabučiai, o vakare apsilankyčiau operos teatre. Ir jei dar būtų laisvo laiko, būtų smagu pašmirinėti seniai mintais parkų takais bei gatvelėmis.


Medelynas.
Tiesiog, viena gražiausių vietų Panevėžyje.


Saremo sala ir Talinas.
Tose vietose daug įspūdžių, vienas svarbesnių įvykių ir, atrodo, tiek dar gerai neapžiūrėtų arba išvis neatrastų vietų, kur dėl to norisi nuvykti dar kartą.


Bitininkystės muziejus.
Pirmą ir paskutinį kartą jame buvau 2011 m. ir atsimenu, kad didelio įspūdžio nepadarė, bet kažkodėl paskutiniu metu karts nuo karto tą vietą prisimenu. Todėl būtų įdomu aplankyti ir apžiūrėti, kas ten ir kaip. O ir apylinkės juk gražios.

Komentarų nėra: