pirmadienis, gegužės 14

Pabaigti produktai

Origins Drink Up Intensive Overnight Mask drėkinamoji veido kaukė, 50 ml (kaina apie 16,50 Eur) - aš sunaudojau senoje pakuotėje ir dar turiu nusipirkusi kelias ateičiai. Puikus produktas sausai odai, tepu maždaug valandą prieš miegą, nes jai tikrai reikia laiko įsigerti. Minusas - nors ir malonus, bet stiprus mangų kvapas.


Mossa drėkinamasis dieninis veido kremas, 50 ml (galite rasti Drogas parduotuvėse, kaina - apie 12 Eur) - žiemai pats tas, o atšilus orams man pasirodė šiek tiek per riebus. Nors vieną savaitę turėjau kelias itin išsausėjusias vietas, tai ten drėkinimo lyg ir trūko. Neturi stipraus kvapo, greit įsigeria, turi pompą, tad nereikia vidun kišti pirštų, sertifikuotas „Ecocert“. SPF neturi. 


L'occitane vyšnių žiedų pienelis (250 ml - 24 Eur) - lengvas, greit susigeria, maloniai kvepia. Nežinau, ar labai drėkina, bet oda tikrai švelnesnė lieka.


Chloé Eau de Parfum kvepalai (50 ml - apie 100 Eur) - mano komandiruočių kvapas. Gėlių, stipresnis, nei man įprasta, bet vis dar gaivus. Jau kurį laiką svarstau, pirkti, ar ne. Nes tikrai patinka, bet nežinau, ar neatsibos.


Cettua Clean & Simple Anti-Aging Facial Mask veido kaukė nuo raukšlių (kaina apie 2 Eur) - lakštinė veido kaukė, kuri jaučiasi kaip riebus stangrinamasis veido kremas. Nusiėmus greit susigeria, neturi kvapo ir, kaip teigia gamintojas, kelių kitų š, kurie dažnai dedami į tokius produktus. Visai patiko.


Stenders Spring Blossom Soap (Pavasario žiedų muilas) (kaina 4 Eur) - labai skanaus pavasariško vyšnių žiedų kvapo. Gana didelis gabalėlis. Putoja ne itin smarkiai. Šiaip pirkčiau dar kartą, bet turbūt dėl kvapo ir dailios pakuotės, nes, nors kvapas patiko ir rankas nuplaudavo, nežinau, ar iš to muilo kažkokios didesnės, vertos 4 eurų, naudos buvo.


Douglas Essential Unbelievable Make-Up Remover Balm makiažo valiklis (125 ml kaina - 13 Eur) - bandžiau tik kartą. Nerekomenduoja naudoti akims, bet aš kelionėje naudojau visam veidui, viskas buvo gerai, visai patiko. Iš pradžių tepama ant sausos veido odos, vėliau viskas nuplaunama vandeniu. Sako, kad galima naudoti ir kaip veido kaukę.


L'Occitane šlamučių veido kremas - kaukė (125 ml kaina - 63 Eur) - naudojau vakare prieš miegą, tikrai patiko, panaudojusi nenuploviau ir visai gerai susigėrė, ryte dar jautėsi ant odos, bet iš gerosios pusės. Visgi turbūt nepirkčiau, nes kaina didelė, o tokias „sunkesnes“ veido kaukes vis tik labiausiai mėgstu kelionėse, t. y. naktį po skrydžio, o kasdienai man  jų nereikia.


L'Occitane stiprinamasis sausų, pažeistų plaukų kondicionierius (75 ml kaina - 7 Eur) - Po naudojimo plaukai buvo švelnūs, skaniai kvepėjo. Bet šiaip nesu L'Occitane plaukų priežiūros produktų mėgėja, tai pilnos pakuotės pirkt neplanuoju.

Komentarų nėra: