pagal V receptą.
Tam, kad juos pagamintum, tau reikės:
- 300-400g faršo,
- pakelio makaronų,
- svogūno,
- maltos mėsos prieskonių,
- druskos,
- pomidorų padažo/pomidorų,
- ~30min laiko.
Vandeniui užvirus, dedame į puodą makaronus, šaukštą aliejaus ir truputį druskytės. O kol makaronai verda, pilame ant keptuvės faršą ir kepame, kol jis „pakeis spalvą“ - iš rausvo taps rusvu. „Nebijok pakepti ilgiau“ - sako V.
Na, aš kepu tol, kol išverda makaronai. Tada viską sumaišau (makaronai + keptas faršas), dedu šiek tiek pomidorų padažo ir įpjaustau kelis šviežius pomidorus. Tačiau galima ir nieko nedėti. :)
Ir viskas, skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą