2011 m. sausio 28 d., penktadienis

makaronai su faršu

pagal V receptą.

Tam, kad juos pagamintum, tau reikės:
  • 300-400g faršo,
  • pakelio makaronų,
  • svogūno,
  • maltos mėsos  prieskonių, 
  • druskos,
  • pomidorų padažo/pomidorų,
  • ~30min laiko.
Kol puode užvirs vanduo makaronams, ruošiame faršą: į faršą įdedame supjaustytą svogūną, druskytės ir prieskonių, tada viską gerai išmaišome - „nebijok maišyti rankomis“, - sako V.
Vandeniui užvirus, dedame į puodą makaronus, šaukštą aliejaus ir truputį druskytės. O kol makaronai verda, pilame ant keptuvės faršą ir kepame, kol jis „pakeis spalvą“ - iš rausvo taps rusvu. „Nebijok pakepti ilgiau“ - sako V.
Na, aš kepu tol, kol išverda makaronai. Tada viską sumaišau (makaronai + keptas faršas), dedu šiek tiek pomidorų padažo ir įpjaustau kelis šviežius pomidorus. Tačiau galima ir nieko nedėti. :)
Ir viskas, skanaus!

Komentarų nėra: